Apróhirdetés > Ingatlan

 • Ár: 11.000.000 Ft
  Hajdúszoboszlón, Magyarország legnagyobb termálvizű fürdőhelyén, kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák tekintetében harmadik legnépszerűbb településén, 60 m2 alapterületű, kettő szobás, fürdőszobás, családi ház, 1285 m2 telekkel eladó. A ház a Hőforrás útból nyíló, csendes aszfaltozott utcában, a Sparhoz közel, a nyüzsgő, lüktető belvároshoz 5 percre található. Alkalmas életvitelszerű lakhatásra, nyaralásra, gyógyulásra, sőt a telek nagysága a gazdálkodást is lehetővé teszi. Fűtése cserépkályhával és takarékos gázkonvektorokkal történik. Hűtésre, klímára nincs szükség, mert a 60 cm vastagságú vályog falazat állandóan szabályozza a belső levegő páratartalmát, hozzájárul egy egészséges belső komfortérzet kialakulásához. A falak az emberi bőrhöz hasonlóan lélegeznek, ezért a belső mikroklíma kellemes. Nyáron hűvös, télen meleg. A vályogfal a levegő nedvességtartalmával együtt megköti a finom porszemeket. Ez a meghűléses és allergiás betegségek szempontjából nem közömbös. Mint minden családi ház, ez is törődést, kreativitást, hozzáértést, felújítást igényel. Alakítsa saját ízlése, pénztárcája szerint vagy csak egyszerűen költözzön be. Tel: 06 20 502 0431
 • Ár: 500.000 Ft
  A sürgős egyének közötti kölcsönkínálat Az egyén 5 000 € és 15 200 000 € közötti kölcsönöket kínál árfolyammal a kamatláb 2% -ban visszafizetendő 2–30 év alatt Az ésszerű feltételek, ha az ajánlatom érdekei leginkább kapcsolatba lépnek velem gyorsan megvitassák a módozatokat és dokumentumokat. E-mail: mariakovac841@gmail.com
 • Ár: 13.500.000 Ft
  Befektetőt keresek két debreceni ingatlanhoz. Az egyik egy lakás az Egyetem sugárúton, a másik egy ház a Meggyes városrészben. Szükséges összeg 13,5M és 10,5M. A várható haszon kb. 30-40%. Átfutási idő kb. egy év. Nem cél a tulajdonjog megszerzése, hanem üzleti haszon elérése a banki követelés megvásárlásával és érvényesítésével. (Ebből következően az ingatlan nem megtekinthető, mert lakott.) Igény esetén teljes ügyintézés, illetve ügyvéd külön díj ellenében rendelkezésre áll. Csak kp-s vevők jelentkezését várom. Érdeklődni lehetőleg e-mail-ben.
 • Ár: 25.500.000 Ft
  Debrecen óvárosi részén eladó, 80(+80)m2-s 2+1 szobás szuterénes, utcafronti házrész. (Az udvarban két család lakik) A felső szint helyiségei: Előtér,konyha,kamra,fürdőszoba+wc ,2 szoba és háló. Az alagsori szinten hasonló az elosztás. Az udvarban saját kb. 25m2-s melléképület+380V. Fűtése gázkazán+ vegyes tüzelés. A nyílászárók hőszigetelt fa ablakok, redőnnyel az utcafronti részen. A belső helyiségek (előtér, konyha,fürdőszoba) járólapos, a szobák hajópadlóval és laminált padlóval burkoltak. Tájolása: K-NY A saját füvesített telekrészen dísznövények, gyümölcsfa, fedett sörpad, bográcsozórész és kutyakennel található. Az ingatlan infrastruktúrája kiváló, a közelben óvoda,iskola,posta,LIDL,orvosi rendelő,gyógyszertár,tömegközlekedése is jól megoldott. Ingatlanirodák segítségét köszönöm nem kérem!
 • Ár: 700.000 Ft
  A Pénzügyi Intézet célja, hogy rövid és hosszú távú magánhiteleket nyújtson a forint 7 000 000 forint és 30 000 000 forint között mindenki számára, aki nagyon egyszerű állapotban kíván 2% -os kamatlábat nyújtani. Írjon nekem őszinte és megbízható emberekkel, írjon nekem az alábbi címre és említse meg az online alkalmazás összegét és időtartamát. torokb054@gmail.com
 • Ár: 60.000.000 Ft
  Kapcsolat : turoczitibor51@gmail.com Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy olyan egyén vagyok, aki pénzügyi kölcsönöket nyújt a rászorulóknak. Az Ön igényei hitelek magánszemélyek között, hogy ki a pénzügyi nehézségek, vagy újraindítani a tevékenységét, vagy a megvalósítás egy projekt.A hitelajánlat 5000000-60000000 forint között van, 2% - os kamatlábbal. A visszafizetési feltételek, amelyek megkönnyítik az életed.
 • Ár: 20 Ft
  Kapcsolat: estelleliotard0@gmail.com Az Önök rendelkezésére állnak a leginkább rászorulók támogatására és a szegénység elleni küzdelemben a pénzügyek, a befektetések és az egyének közötti kölcsönök terén. A hitelkérelmező űrlap kézhezvételétől számított 72 órával az Ön rendelkezésére áll. Az Ön által választott visszatérítés ellenében 3000 euró és 80000000 euró közötti hiteleket kínálunk
 • Ár: 25.000.000 Ft
  Debrecenben, az Ispotály lakópark 2. ütemében eladó egy 42,7 nm-es, nappali + 1 szobás, új építésű lakás 5,26 nm-es fedett terasszal és 51 nm-es saját kertkapcsolattal. Az új lakópark a belvároshoz közel, kiváló közlekedési környezetben, a különböző közlekedési csomópontok közelében valósul meg. Az ingatlan fűtése központi gázkazán, egyedi mérőórával. Parkoló vásárlására van lehetőség, de nem kötelező. Részletekért hívjon, érdeklődjön!
 • Ár: 26.500.000 Ft
  Az Ispotály lakópark Debrecen belvárosához közel, kiváló közlekedési környezetben, különböző közlekedési eszközök közelében helyezkedik el. A második emeleten 45,54 nm-es, nappali + 1 szobás új építésű lakás 4,76 nm-es loggiával eladó. Az ingatlan remek elhelyezkedésének köszönhetően a helyi és helyközi járatok, távolsági és helyi busz-, villamos- és trolibusz megálló is pár perc alatt elérhetőek. Hívjon amennyiben felkeltette érdeklődését! A kis lakások száma folyamatosan csökken, ne maradjon le!
 • Ár: 31.800.000 Ft
  Debrecen Belvárosában, gondosan megtervezett, modern 33 lakásos, 4 szintes, liftes társasház épül. A különböző méretű és elrendezésű lakások erkéllyel, vagy hatalmas penthouse terasszal rendelkeznek. 3. emeleten 51 nm-es, jó elrendezésű, nappali+ 2 szobás lakás, 5,83 + 10,16 nm-es erkéllyel eladó. Ideális lehet azoknak akik szeretik a belváros közelségét. Hívjon bizalommal!
 • Ár: 37.200.000 Ft
  Debrecen Belvárosában, gondosan megtervezett, modern 33 lakásos, 4 szintes, liftes társasház épül.A különböző méretű és elrendezésű lakások erkéllyel, vagy hatalmas penthouse terasszal rendelkeznek. Második emeleten 74,71 nm-es, jó elrendezésű, nappali+ 3 félszobás lakás, 9,1 nm-es erkéllyel leköthető. Ideális lehet azoknak akik szeretik a belváros közelségét. Már csak néhány darab lakás maradt, ha felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal!
 • Ár: 33.555.800 Ft
  Debrecen abszolút belvárosában luxus minőségű társasház épül, melynek az 1. emeletén, 59 nm-es nappali + 1 szobás lakás került kivitelezésre. A D-Ny-i tájolású nagyon jó elosztású lakás prémium kategóriás burkolatokkal, fürdőszoba felszereltséggel eladó. Részletekért hívjon, érdeklődjön.
 • Ár: 18.900.000 Ft
  Debrecenben, a Műszaki főiskola közelében, a Dobozi lakótelepen, téglaépítésű társasházban lévő, 2. emeleti, két szobás, 52 nm-es, részben felújított lakás eladó! Az ingatlan főbb jellemzői: - kedvelt elosztás, - tágas konyha, - különnyíló szobák, - Loggia - alacsony rezsiköltségek, - gázkonvektoros fűtés, - kiváló infrastruktúra, - klíma, - garázsvásárlási lehetőség, Ideális választás fiatal pároknak, illetve a Főiskola, Campus közelsége miatt diákok és befektetők számára egyaránt! Tekintse meg az ingatlant személyesen, várom hívását, megkeresését!
 • Ár: 26.300.000 Ft
  Az Ispotály lakópark liftes társasházban eladó egy 4. emeleti 44 nm-es lakása, nappali + 1 szobával 5 nm-es loggiával . A lakópark járműforgalomtól teljesen elzárt kerthangulatos belső udvarán nagy, zöld felületek dominálnak. Fűtése központi gázkazán, egyedi mérőórával. Parkoló vásárlására van lehetőség, de nem kötelező. Részletekért hívjon, érdeklődjön!
 • Ár: 26.400.000 Ft
  Eladó új építésű lakások Debrecen déli részén, a belvároshoz közel, a jelenleg épülő Intermodális központtól 5 percre. Az Ispotály lakópark 2. ütem C épületében eladó egy első emeleti 46 nm-es napfényes, nagyon jó elosztású nappali + 1 szobás lakás, 5 nm-es fedett terasszal. Parkoló vásárlására van lehetőség, de nem kötelező. Burkolatok, szaniterek választhatók, hívjon, érdeklődjön.
 • Ár: 26.600.000 Ft
  Eladó új építésű lakások Debrecen déli részén, a belvároshoz közel! A gépkocsi tárolására a pinceszinten kialakított teremgarázsban lesz lehetőség, az üzletekhez a felszínen is lesz parkolási lehetőség biztosítva. A garázsok mellett egyedi és közösségi tárolók is rendelkezésre állnak. A földszinti lakásokhoz fedett terasz, az emeleti lakásokhoz pedig loggia tartozik. Az Ispotály lakópark liftes társasháznak 3. emeletén 46 nm-es, nappali + 1 szobás lakás 5 nm-es loggiával eladó. Fűtése központi gázkazán, egyedi mérőórával. Hívjon bátran bővebb információért!
 • Ár: 27.500.000 Ft
  Eladó új építésű lakások Debrecen déli részén, a belvároshoz közel, a jelenleg épülő Intermodális központtól 5 percre. Az épületekben lift kerül kialakításra, a lakások fűtését központi gázkazán biztosítja, lakásonkénti egyedi méréssel. A szobákban lapradiátor, a hidegburkolatos helységekben padlófűtés kerül beépítésre. A liftes társasház 1. emeletén eladó egy 48 nm-es, nappali + 1 szobás lakás 5 nm-es loggiával. Fűtése központi gázkazán, egyedi mérőórával. Parkoló vásárlására van lehetőség, de nem kötelező. Részletekért hívjon, érdeklődjön!
 • Ár: 40.000 Ft
  Debrecenben, frekventált helyen - a pláza mellett- frissen megnyitott, teljesen felújított, modern megjelenésű Szépségszalonban a következő tevékenységi körnek megfelelően (kozmetikus, sminktetováló, masszőr, műköröm, pedikűr és egyéb egészségmegőrzéssel kapcsolatos tevékenységnek, kivéve fodrász) kiadó rész-(40e Ft) vagy teljes (80e Ft) műszakban. 1 rész berendezve kozmetikusnak, illetve 1 műkörmösnek, 1 pedig egyéb tevékenységi körnek (hidraulikus masszázs kezelőágy), minden részben zárható szekrények találhatóak, hogy biztosítottak legyenek a műszak feltételek is. A szalonban Geoway infrabicikli is üzemel. Árak és megtekintés továbbá bővebb tájékoztatás telefonos egyeztetés után, számlaképesen természetesen.
 • Ár: 200.000 Ft
  Helló, mi vagyunk a csoport üzleti emberek, akik felajánlják a nemzetközi hitelek. Egy tokét, hogy fogja használni, hogy grant hitelek magánszemélyek közötti rövid, mind hosszú távon kezdve € 2000 € 5 000 000 hogy minden komoly ember igazi kell, a kamat 1,75% - ot évente ingyenes . Mi grant pénzügyi hitel, ingatlan hitel, beruházási hitel, autó hitelek, személyi kölcsönök . Elérhetoek vagyunk, hogy kielégítse ügyfeleink legfeljebb 24 órán belül kézhezvételétol számított az urlapot. PS : az Üzenetek nagyon komoly a helyzet, akkor az Ember nem komoly álljon Mail: apatvie@gmail.com ; Whatsapp : +598 92 888 343
 • Ár: 60.000.000 Ft
  Kapcsolat: turoczitibor51@gmail.com Szeretném tájékoztatni Önt, hogy magánszemély vagyok, aki pénzügyi segítséget nyújt a rászorulóknak. Tehát a magánszemélyeknek nyújtott kölcsönök iránti igénye, hogy pénzügyi nehézségekkel küzdenek, akár tevékenységének újjáélesztéséért, akár egy projekt megvalósításáért. Küszöbölhetem az 5000000 Ft és 60000000 Ft között kamatozású kölcsönöket 2%. Visszafizetési feltételekkel, amelyek megkönnyítik életedet. Kapcsolat: turoczitibor51@gmail.com

 • Pécsihirdető.hu | Pestihirdető.hu | Debrecenihirdető.hu | Szekszárdihirdető.hu | Kaposvárihirdető.hu | Győrihirdető.hu | Balatonihirdető.hu | Szegedihirdető.hu |
  Impresszum | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | linkek | SMS fizetés/hirdetés kiemelése | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | linkek | SMS fizetés/hirdetés kiemelése | Kapcsolat